Anvendelse og fordel

Vores enestående industrielt baserede projekt løsning gør, at vi levere projekter, der konsekvent udkonkurrerer traditionel byggeri på parametre som tid, omkostninger, bæredygtighed og samtidig i høj kvalitet

Reduceret byggetid

I mens byggemodning finder sted og fundamenter bliver lagt, bliver modulerne fremstillet til endelig færdiggørelse.

Læs mere

Dansk Modul Byggeri´s bygning teknologi tilbyder et innovativt og teknologisk stærkt alternativ til opførelse af etagebyggeri (bolig, hotel, institutioner og kontor) samt tæt lav bebyggelse

Dansk Modul Byggeri sikrer hurtig fremdrift i byggeriet og kan tilbyde en væsentlig forkortet byggetid. Vores processer reducerer spild af materialer og energi. samtidig med at kvalitet og sikkerhed er i top.

Dansk Modul Byggeri baserer sin produktion på fordelene ved industriel produktion og nyeste byggeteknologi. De gode processer og et dygtigt personale sikrer, at DMB leverer bygninger af høj kvalitet til det skandinaviske marked.  Dansk Modul Bryggeri er særligt velegnet til projekter, hvor pris og kvalitet skal hænge sammen, herunder:• Ferielejligheder
• Hoteller
• Patient Hoteller
• Lejligheder samt tæt lavt byggeri
• Studieboliger

Fra fundament til den endelige færdiggørelse.

Dansk Modul Byggeri leverer byggeri af høj kvalitet og med en god æstetik. Der er tale om byggeri, der er beregnet til at skulle bruges i mange årtier frem. DMB leverer på bygherres præmisser med fokus på effektivitet, god kvalitet og den rigtige pris. Vi samarbejder med innovative arkitekter og ingeniører om at skabe de rigtige løsninger med fokus på at levere det, du ønsker.
Vi opfylder dine krav og leverer en nøglefærdig byggeløsning. Innovativ leverance af projekter af høj kvalitet fra fundament til ibrugtagning.


1

Kvalitet & sikkerhed

Kvalitet & sikkerhed  Dansk Modul Byggeri er baseret højkvalitets strukturelt system af stål, der integrerer den centrale bygningsstabilitet. På vores fabrik færdiggøres vægge, badeværelser, køkken og facade i produktions hallen parallelt 
med modning og støbning af fundamenter på byggepladsen. Produktionen er udført i standardiserede processer, hvilket øger kvaliteten og sikkerheden.  

2

Vejrforhold

Dansk Modul Byggeri er sammenlignet med traditionel byggeri ikke påvirket på samme vis af vejrforhold, 90 % af byggeriet udføres  i vores lukkede fabrikshall under kontrolret forhold.

3

Omkostningsbesparelser

Ved at fremstille moduler i Dansk Modul Byggeri´s fabrikshal optimer vi byggeprocessen og muliggør en nøjagtig omkostningsberegning af materialer.
Samtidig minimeres, variation og finansieringsomkostninger, da vi med vores modulsystem sikker en markant kortere byggetid.  

4

Bæredygtig

Uafhængig forskning viser at modul byggeri sikrer en mere bæredygtig løsning, der indebærer en mindre CO2 udledning, reduceret forbrug af materialer og minimerer energi og vandforbrug i hele byggeprocessen.

5

Korter byggeperiode

Ved at fremstille den væsentligste del af  byggeriet på vores fabrik parallelt med byggemodning og støbning af fundamenter reduceres bl.a. risikoen for forsinkelser på grund af vejrlig. Dansk Modul Byggeri´s projekter kan afsluttes leveres op til 50% hurtigere end traditionelle byggemetoder tillader.

6

Sikkerhed

Dansk Modul Byggeri leverer byggemodulerne i meget høj færdiggørelsesgrad. Dette indebærer få løfteprocesser og mindre stilladsarbejde, hvilket er med til at reducere risikoen for arbejdsulykker.